11.2.2019 EduParkin aamukahvit (peruttu)

HUOM! TILAISUUS ON PERUTTU! Uudet aamukahvit tulossa!

Kutsumme kaikki koulutusekosysteemin toimijat (operaattorit, matkanjärjestäjät, elämys- ja majoituspalvelut, oppilaitokset, koulutukseen ja sen tukitoimintoihin tai mahdollistamiseen liittyvät yritykset sekä muut toimijat) verkostoa kokoaville aamukahveille 11.2.2019 klo 8.15-9.00. Aamukahvit nautiskellaan tällä kerralla Karelia-ammattikorkeakoulun tiloissa osoitteessa: Karjalankatu 3, Wärtsilä-kampus ja tilana LITE 138 Dynamo Lounge.

Edellisillä kahveilla sovimme kuukauden päästä järjestettävästä uudesta tilaisuudesta. Jotta pääsemme seuraavan askeleen eteenpäin, pyytäisimme teitä valmistelemaan ja lähettämään meille (ville.nivalainen@joensuu.fi) ytimekkään hissipuheen (max. 1 min. Mitä napakampi, sen parempi!). Voit käyttää myös alla olevia kysymyksiä hyödyksi:

• Mihin ongelmaan tai haasteeseen tarjoat ratkaisua?
• Miten ongelma, johon sinulla on ratkaisu on tunnistettu?
• Kenellä tällainen ongelma on?
• Mikä on ratkaisu?
• Mitä hyötyjä on sille, jolla esitetty ongelma on?
• Miksi kannattaisi olla kiinnostunut juuri sinun yrityksestäsi ongelman ratkaisemisessa?

Listaa myös keskeisiä tahoja, joiden kanssa olet jo yhteistyötä jo tehnyt?

Kerro myös tarpeesi ja toiveesi Edupark lentoon -hankkeelle, jotta voidaan avoimesti hissipuheiden jälkeen keskustella ratkaisuista juuri yritystänne ajatellen. Tavoitteenamme on järjestää liiketoimintaosaamisen kehittämiseksi viisi erilaista valmennuspäivää, joista ensimmäinen on jo 25.1. rahoitukseen liittyen.

Aamukahvin määrän varmistamiseksi ilmoittautumiset 7.2.2019 klo 14 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ville.nivalainen@joensuu.fi.