21.8.2019 EduParkin aamukahvit: Kiertotalouden liiketoiminta-mahdollisuudet Chilessa

Tervetuloa taas kesälomien päätyttyä EduParkin koulutusliiketoimintaverkostoa kokoaville aamukahveille 21.8.2019 klo 9.30-11.00! Kokoonnumme keskiviikkona 21.8.2019 klo 9.30 alkaen Joensuun Tiedepuiston 3A-rakennuksessa 4.kerroksessa netWork Oasiksessa.

Tällä kerralla avausteemana on kiertotalous ja sen liiketoimintamahdollisuudet Chilessa. Alustusta markkinaan avaa Chilen Business Finlandista Anna Niittylä, jonka saamme päivän ajaksi vierailulle Joensuuhun. Aluksi käsitellään kiertotalouden liiketoimintamahdollisuuksia yleisemmällä tasolla, jonka jälkeen fokusoidutaan koulutusliiketoiminnan mahdollisuuksiin. Tule siis aamukahveille mukaan keskustelemaan päivän teemasta sekä muista mielenkiintoisista aiheista ja verkostoitumaan toimijoihin. Tervetulleita ovat kaikki EduParkin toiminnassa mukana olevat, mukaan haluavat, ja muutenkin koulutusliiketoiminnasta ja kiertotalousteemasta kiinnostuneet toimijat.

Tilaisuus on maksuton, mutta tarvitsemme ilmoittautumiset, jotta voimme varata aamukahveja tarpeeksi. Ilmoittautuminen aamukahveille 19.8.2019 klo 12 mennessä joko tästä linkistä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ville.nivalainen (a) joensuu.fi

Tervetuloa!